Kappersmoppen

Heb je zelf nog leuke kappersmoppen mail ze me dan

***Kapper: "Je haar begint ook al grijs te worden! Klant: "Geen wonder bij jouw arbeidstempo!"

***Een stotteraar in gesprek met een kale man: "Z-z-ze-zeg e-e-eens, w-w- w-w-at b-b-b-be-be-t-t-aal je dan b-b-b-bij de k-k-k-a-pper?" Zegt de kale man: "Veel minder dan jij voor een lokaal telefoongesprek betaalt!

*** Man neemt plaats in de stoel van de kapper. "En, hoe wilt u geknipt worden?" Nou, links de haren over mijn oor laten en rechts ongeveer een centimeter boven het oor wegscheren. Verder moeten er bovenop willekeurig flinke happen worden weggeknipt. Alleen rechts uitdunnen, achter scheef wegknippen en als laatste een stukje uit mijn oor knippen. "Maar meneer, dat is toch geen porem en in het oor knippen doet pijn." "Weet ik, maar zo heb je mij de vorige keer ook geknipt."

*** Kapper: En jongeman, hoe wil je je haar geknipt hebben? Pietje: zoals pappa: met een gat in het midden!

*** Anneloesje: mama hoe komt het dat jij grijze haren hebt? Moeder; elke keer als jij stout bent, krijg ik een grijze haar. Anneloesje:nu weet ik waarom oma zoveel grijze haren heeft.

*** Er zitten een soldaat en een generaal bij de kapper. De generaal is als eerste klaar en de kapper vraagt: Wilt u wat aftershave op? " Nee, alstublieft niet" zegt die generaal , dan denkt mijn vrouw dat ik in het bordeel ben geweest. en de generaal verdwijnt. Na een tijdje is de soldaat ook klaar dus de kapper vraagt of hij wel aftershave wil. " Ja hoor " zegt de soldaat " mijn vrouw weet niet hoe een bordeel ruikt.

*** Komt een dom blondje bij de kapper, zegt de kapper:"Weer het zelfde als de vorige keer?" "Lang van achter, kort van voren?" "Nee, zegt het domme blondje, "ik heb nu geld bij me."

*** Probeer dit eens supersnel achter elkaar te zeggen: De knappe kapper knipt en kapt. Maar de knecht van de knappe kapper knipt en kapt knapper dan de knappe kapper knippen en kappen kan...

*** Komt een man bij de kapper, die nog maar 2 haren op zijn hoofd heeft. Zegt de kapper "hoe wilt u het hebben". De man zegt "graag de scheiding in het midden" De kapper gaat kammen en er breekt een haar af. "Doe die ene haar dan maar aan de rechterkant" zegt de man. Dan breekt de 2e haar ook af. "Wat nu?" vraagt de kapper. "Ach, zegt de man, gooi nu het hele zooitje maar door de war"

*** Komt een man bij de kapper, trekt zijn broek uit en gaat in de stoel zitten. Zegt de kapper: Wat doet u nou ? Zegt de man: Staat op de deur: "Zakkammen een Euro" !!

*** komt een dom blondje bij de kapper met een walkman op haar hoofd, zegt die kapper als je geknipt moet worden dan moet die walkman wel af. nee zegt dat blondje dat kan echt niet hoor, dus nou ja die kapper begint te knippen per ongeluk knipt ie het draadje van de koptelefoon door en dat blondje valt gelijk dood neer, die kapper schrikt zich dood en pakt het bandje uit de walkman doet hem in een casette speler en zet hem aan, en wat denk je dat ie hoort?............... adem in, adem uit.

Bel voor een afspraak
06-41193797
info@kappermark.nl
 
Home